Új Hellboy-film érkezik: The Crooked Man

Öt évvel a legutóbbi kudarc után új Hellboy-film készül, melynek előzetese már elérhető. Jack Kesy, a Deadpool 2. sztárja alakítja a főszerepet a Hellboy: The Crooked Man című produkcióban.

Az új Hellboy-film, a Hellboy: The Crooked Man előzetese nemrégiben került nyilvánosságra. Az előzetes alapján a film egyesek szerint egy rajongói összevágás benyomását kelti, és olyan, mintha az Alkonyatot keverték volna a Stranger Things-szel és az Amerikai Horror Story későbbi évadaival. Ennek ellenére a produkció ígéretesnek tűnik, és sokan várják, hogy a vásznon láthassák.

A film forgatókönyvét Mike Mignola, az eredeti Hellboy képregények szerzője írta Christopher Goldennel közösen. Mignola neve a rajongók között megosztást váltott ki; egyesek szerint a neve garancia a minőségre, mások viszont olcsónak és megúszósnak ítélték a filmet. Az előző, nagy költségvetésű Hellboy-film bukása után az új adaptáció talán kisebb anyagi kockázattal jár.

A The Crooked Man cselekménye az 1950-es évek Appalache-hegységében játszódik, ahol boszorkányok és egy titokzatos démon okoz izgalmakat. A történet szerint Hellboy korábban már találkozott ezzel a lényel, és a BPRD újonc ügynökével együtt most a démon nyomába erednek. A film ígéretes horror elemeket ígér a rajongóknak.

Bár a hivatalos premier dátuma még nem ismert, a Hellboy: The Crooked Man várhatóan még az idei évben debütál a mozikban.