Jákob Zoltán lebontatta budai ingatlanát

Jákob Zoltán, a közösségi média egyik kedvenc személyisége, nemrégiben búcsút intett egyik budai ingatlanjának, amelyet nem eladott, hanem saját kezűleg bontott le.

A Bachelor – A Nagy Ő című párkereső reality sztárjaként ismertté vált Jákob Zoltán a közösségi médiában is aktív, ahol gyakran oszt meg tartalmakat, és a TikTokon különösen a jótékonykodásai révén szerzett népszerűséget. Az üzletember, akit a körmös királynak is neveznek, nemrégiben döntött úgy, hogy megválik egyik budai ingatlanától, amit nem adott el, hanem ledózeroltatott.

Jákob Zoltán a bontásról is beszámolt követőinek, és elárulta, hogy maga is részt vett a folyamatban. Videójában így fogalmazott: „Búcsúzni jöttem... kezdődik a dráma”. A bontás kapcsán megemlítette, hogy az ingatlanból szokta nézni a tűzijátékokat, de most egy időre ez nem lesz lehetséges. A bontógép kezelésével is meglepte rajongóit, amikor beült a gépbe és elkezdte a bontást.

A bontásról készült bejegyzést Jákob Zoltán az Instagramon is megosztotta, ahol követői nyomon követhették az eseményeket. Azonban az újabb romos várról szóló hírek nem kapcsolódnak közvetlenül Jákob Zoltán ingatlanbontásához, így azok nem kerültek beemelésre a cikkbe.