„Laci teljesen eltűnt” – Dávid Petra beszámolója a Házasság első látásra szereplőivel való kapcsolatáról

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorának szereplői, bár a finálé tavaly nyáron került felvételre, azóta is tartják a kapcsolatot, de nem mindenki maradt szoros viszonyban. Petra többek között Enikővel és más szereplőkkel is jóban van, azonban Laci teljesen eltűnt a társaságból.

A "Házasság első látásra" műsor fináléját, amelyet tavaly nyáron rögzítettek, idén áprilisban mutatták be a TV2-n. A szereplők közül többen is megosztottak közös tartalmakat a közösségi médiában, például Petra nemrégiben Enikőt látogatta meg az új munkahelyén, és ezt követően a Borsnak nyilatkozott a többi szereplővel ápolt kapcsolatáról.

Petra elmondása szerint a kapcsolatok különbözőek, nem mindenki van szoros viszonyban egymással. Ő maga például Bogival gyakran beszélget, Encivel és Gyöngyivel is jóban van, utóbbi többször is nála aludt. Gyöngyi Kornéliával kötött barátságot, és tervezik, hogy ősszel együtt mennek nyaralni Tunéziába.

A férfiakkal kapcsolatos történetek is szóba kerülnek közöttük, Petra hetente beszél Gerivel, Andris viszont elfoglaltabbá vált, mióta nyilvánosan vállalta a barátnőjét. Jánossal nem tartja a kapcsolatot, és Laci, aki az adások vége óta eltűnt, tudatosan döntött úgy, hogy kimarad a társaságból.