Gyászol Dancs Annamari

Mély fájdalommal és szeretettel emlékezik meg Dancs Annamari édesapjáról, Dancs Árpádról, aki 79 éves korában távozott az élők sorából. Az énekesnő-színésznő hosszú, érzelmes sorokban búcsúzik, és reméli, hogy édesapja az égből is figyeli majd őt és büszke lesz rá.

Dancs Annamari énekesnő-színésznő közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt, hogy édesapja, Dancs Árpád elhunyt. Az énekesnő-színésznő szerint édesapja gazdag és tartalmas életet élt, melyet a zeneszerzés, a tanítás, a lemezkiadás, a filmek, a könyvírás és a rádiózás töltött ki. Annamari kiemelte, hogy édesapja mindig is nagyon büszke volt rá, és minden cikkét, képét, plakátját albumokba gyűjtötte.

Annamari mély érzelmekkel idézi fel gyerekkorát, amelyet szerinte bátyjával, Zsoli bátyával együtt a legszebbként élhettek meg, köszönhetően szüleik által megteremtett boldog és becsületes körülményeknek. Az énekesnő-színésznő hálás szívvel emlékezik vissza arra, hogy édesapja megtanította őt küzdeni és dolgozni, és hogy szülei mindig jelen voltak előadásainak premierjein. Annamari elárulta, hogy édesapja már nem tudott elutazni legutóbbi, Carmen című szerepének premierjére, de biztos benne, hogy büszke lett volna rá.

A gyászoló lány megosztotta, hogy édesapja gyakran mondta neki: "a jó Isten egyik kezével ad, a másikkal elvesz". Annamari szerint édesapja élete során annyit alkotott és annyi örömet adott, hogy távozása nem maradhat nyomtalanul. Őszinte hálával és szeretettel emlékezik édesapjára, és ígéri, hogy édesapja a Mennyországból is büszke lesz rá.