Galambos Lajos: Megkerestek egy reality show-val

Galambos Lajos, akit sokan Lagzi Lajcsiként ismernek, nemrég szabadult a börtönből, és már az első hétvégén fellépési ajánlatot kapott, de visszautasította azt. Emellett egy reality show részvételére és egy botránykönyv megírására is felkérték, de ezeket sem fogadta el.

A zenész az RTL-nek és a TV2-nek is nyilatkozott szabadulása után. Beszámolt arról, hogy a börtönben töltött ideje alatt gyakran kereste pszichológus társaságát, és annyira hálás ezért, hogy még azt is kérvényezte, visszamehessen Baracskára a pszichológushoz, akár a rácsok mögött is folytathatnák a foglalkozásokat.

Galambos Lajos elmondása szerint a reintegrációs őrizet minden feltételének megfelelt, így a büntetéséből hátralévő részt otthon töltheti. Hozzátette, hogy hírnevének semmi köze nem volt ahhoz, hogy ilyen feltételek mellett szabadulhatott, sőt, úgy érzi, hogy a büntetés-végrehajtásnál negatív diszkrimináció érte emiatt.

A trombitaművész kijelentette, hogy nem égett ki művészileg vagy emberileg a börtönben, csupán másképp látja a világot, és válogatósabb lesz a jövőben a fellépések tekintetében. Továbbá tervezi a megújulást és azt, hogy ismét trombitát fogjon a kezébe, amit már 14 hónapja nem tett meg.

Galambos Lajos azt is elárulta, hogy kapott megbízásokat a régi Dáridókkal kapcsolatban, és emiatt a TV2-nek is fog dolgozni. Egy reality show részvételére is megkeresték, ami szerinte érdekes lehet, de egy botránykönyv megírását már határozottan elutasította.