Pápai Joci és Miller Dávid az X-Faktor új műsorvezetői

Az X-Faktor 2024-es évadát Pápai Joci és Miller Dávid fogja vezetni, a mentorok között pedig Gáspár Laci, Tóth Andi, Majka és Valkusz Milán található. A tehetségkutató műsor egy év szünet után tér vissza az RTL képernyőjére, ahol a korábbi évadokból csak Gáspár Laci marad meg mentor szerepben.

Miller Dávid, aki korábban az Éden Hotelt és a Reggeli című műsort is vezette, négy év után tavaly decemberben hagyta el az utóbbit. Az új műsorvezetői párosítás kezdetben Miller számára álmatlan éjszakákat jelentett, mivel aggodalmak gyötörték, hogy miként fog együttműködni Pápai Jocival. „Sokkot kaptam, pánikba estem, hogy most akkor ez hogy lesz, miként lesz. Biztos, hogy annyira jó lesz a Joci, hogy engem már nem is fognak nézni a nézők” – magyarázta Miller Dávid. Azonban az első találkozás után a félelmei gyorsan elszálltak, és úgy érezte, hogy az összecsiszolódásuk szinte azonnal megtörtént.

Majka, aki 2002-ben a Való Világ második helyezettjeként vált ismertté, számos műsorban szerepelt az RTL-en és más csatornákon is, többek között a Heti Hetesben és a Cool TV-n, mielőtt a TV2 meghatározó arcává vált. Az elmúlt év végén jelentették be, hogy visszatér az RTL képernyőjére.

Az X-Faktor 2022-es 11. évada után egy év szünetet kapott, helyette a The Voice tehetségkutatót sugározták. A nézők azonban 2024-ben ismét az X-Faktor versenyzőinek izgulhatnak, ahol a tehetségeket a már említett mentorok fogják segíteni a siker felé vezető úton. Pápai Joci és Miller Dávid új műsorvezetőként izgatottan várják az új évadot, és bár előtte személyesen nem ismerték egymást, már az első találkozásukkor megvolt az a csettintés, amikor minden működik, és hamar egymásra hangolódtak.