Kulcsár Edina a várandósságról beszélt

Kulcsár Edina, aki jelenleg negyedik gyermekével várandós, közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a várandósságról és az anyaságról.

Második közös gyermekét várja G.w.M-mel, és tapasztalatait érzelmi hullámvasútként írja le, amely szerinte nem csak kilenc hónapig tart, hanem azon is túl. Az egykori szépségkirálynő a várandósságot a világ egyik legcsodálatosabb dolgaként említi, de elismeri, hogy számos kihívást is jelenthet. Kulcsár Edina szerint a várandósság során a legnehezebben a test változásait éljük meg, amelyek nem mindig kellemesek. Hozzátette, hogy bár vannak szerencsés genetikával rendelkező anyukák, sokan vannak, akik megküzdenek ezekkel az érzésekkel.

Az édesanya elmondása szerint a jelenlegi várandósságát jobban viseli, mint az előzőeket. Úgy érzi, már hozzászokott a változásokhoz, és bár vannak pillanatok, amikor nehezen talál magának megfelelő ruhát, vagy elégedetlen a kinézetével, gyorsan sikerül pozitív szemléletre váltania. Kulcsár Edina szerint fontos szeretni a testünket, mert az életet ad a gyermekeinknek, amiért hálásnak kell lennünk.

Végül tanácsot is adott azoknak az anyáknak, akik elégedetlenek lehetnek a testükkel. Emlékeztet arra, hogy a gyerekeinket sem csak akkor szeretjük, amikor jól viselkednek, és ha elégedetlenek vagyunk a testünkkel, próbáljunk inkább hálát érezni, mint önsanyargatásba esni.