Magyar Péter összefoglaló eseményre készül

Magyar Péter bejelentette, hogy összefoglaló eseményt tartanak, amelyen a közelmúlt négy hónapjának legfontosabb eseményeit, eredményeit és tanulságait veszik számba.

A Facebookon keresztül tett bejelentés szerint az eseményre július 6-án, 15.00 órakor kerül sor. Magyar Péter hangsúlyozta, hogy ez az alkalom egy új korszak kezdetét jelenti, ahol meghatározzák a következő időszak céljait és mérföldköveit. Kiemelte, hogy a feladatok sokasága és az idő szűkössége miatt mindenki segítségére számítanak a rendszer leváltásához. "Itt az idő, hogy mi magyarok összefogjunk! A rendszerváltás csak Veletek sikerülhet!" – fogalmazott a bejegyzésben.

Az eseményre a rendszerváltó tagsággal rendelkezők számíthatnak meghívásra, a helyszínen összesen hatszázan vehetnek részt. Azok, akik nem jutnak be, a Youtube-on követhetik majd az eseményt. A Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter szerint a párt támogatói közül több százan személyesen is részt vehetnek majd az újdonsült politikus által meghirdetett rendezvényen. Úgy véli, mindenkire szükségük van, hogy leváltsák a mostani rendszert.

Eljött az összefogás ideje

A TISZA Párt alelnöke, Magyar Péter a Facebook-posztjában hangsúlyozta az összefogás fontosságát. "Július 6-án 15.00 órakor lezárjuk ezt a rendkívüli négy hónapot. Összefoglaljuk az elmúlt időszak legfontosabb pillanatait, eredményeit és tanulságait" – állította. A bejegyzésben még hozzátette, hogy a rendszerváltó tagsággal rendelkezők meghívást kapnak (emailben) az élő eseményre is, és közülük 600 fő személyesen is részt vehet majd az új korszak első rendezvényén. Mindenki más pedig online követheti az eseményt Facebookon, vagy Magyar Péter Youtube csatornáján.

Magyar Péter bejelentette, hogy újabb országjárásra készül, amely során a legkisebb településre is el akar jutni. A Tisza Párt, amelynek alelnöke, hét képviselői helyett szerzett az Európai Parlamentben, és a mandátumát végül Magyar Péter is felvette, miután a párt belépett az Európai Néppárt frakciójába. A párt ezen kívül a fővárosi közgyűlésben is képviselteti magát.