Kandász Andrea kórházból jelentkezett be: biciklibalesetben törte el mindkét karját

Kandász Andrea rajongói nagy meglepetésben részesültek, amikor a műsorvezető mindkét karjával begipszelve, egy kórházi folyosóról jelentkezett be közösségi oldalain.

A műsorvezetőt egy videóban láthatjuk, ahogy nehezen, de próbálja élvezni a kávézást, mivel a gipsz miatt ujjait sem tudja használni, csupán karját tudja pohártartónak használni. Kandász Andrea a nehéz helyzet ellenére sem veszítette el a humorérzékét, és így szólt a követőihez: "Minden apróság öröm! Ölelnélek Benneteket, ha tudnék ölelni."

Az aggódó rajongók számos hozzászólásban fejezték ki aggodalmukat és támogatásukat. A műsorvezető lánya, Lolita egy kommentben adott tájékoztatást az eseményekről: "Kedves Mindenki! Köszönjük szépen a kedves szavakat, sokat jelent ez most neki, hogy ilyen sokan gondolnak rá. Bicikli baleset történt, eltört mindkét karja, ezért Édesanyám nem tud sajnos jelenleg válaszolni az üzenetekre, sok türelemmel és szeretettel próbáljuk neki könnyebbé tenni ezeket a napokat! Hamarosan jelentkezik" – írta Lolita.

Andrea a baleset részleteiről is beszámolt: egy szabálytalanul közlekedő másik kerékpárossal ütközött, az esés során pedig mindkét alkarja eltört, a jobbat pár napja meg is műtötték. Elmondása szerint a másik biciklis hirtelen, féktávon belül elé került, és összeütköztek. "Kiraktam a két kezemet magam elé, hogy arra essek. Utána rögtön tudtam, hogy itt bizony törés van, főleg, mikor aztán jött az iszonyatos fájdalom is. A biciklis nagyon sajnálta a történteket, neki is megsérült a lába. Mi gyorsan beültünk egy taxiba a férjemmel és az Uzsoki Kórházba mentünk" – mesélte Andi, aki a jobb kezén lévő orsócsontját és a bal csuklóját is eltörte.

Az operációra múlt kedden került sor, és egy éjszaka után hagyhatta el a kórházat. "Először a gipszeket kértem, de két nap után rájöttem, én ezt nem fogom bírni, inkább műtsenek meg" – mondta a műsorvezető, aki jelenleg otthon lábadozik, és mindenben családja segítségére szorul. A jövő héten szedik ki a varrattokat, addig viszont nagyon kell figyelnie, hogy ne erőltesse meg a kezét, amelyen jelenleg sín van. A fájdalom már enyhül, napról-napra javul, és a kisujját már tudja mozgatni, így lassan tudja a telefonját nyomkodni és fel tud emelni egy üres papírpoharat is, de egyébként szívószállal iszik, mivel semmit nem tud egyedül tenni, még a mosdóba is segítséget kell kérnie.

Kandász Andrea balesete a nyári terveit is átírta, ugyanis a jövő héten Görögországba készültek volna, de a baleset miatt férjével kénytelenek voltak lemondani az utat. A munkában is lenne bőven feladat, mert készül a Szülőszoba új évada a TV2-re. "Szerencsére a forgatásokat már letudtuk, most a hangalámondások jönnek, amihez én diktálom a szöveget, a férjem írja, majd tartja nekem a mikrofont, amikor felvesszük" – magyarázta a műsorvezető, hozzátéve, hogy az online partnerekkel kicsit tolódik a munka, de megértő mindenki.

Kandász kedvét a történtek nem vették el a kerékpározástól, sőt alig várja, hogy újra két kerékre pattanhasson. "Hosszú évtizedek óta bringázom és bár voltak éles helyzetek, mindig sikerült kikerülnöm azokat. Soha nem tört még el semmim és eddig balesetem sem volt. Cserébe viszont olyan élményeket adott a kerékpár, amikről nem vagyok hajlandó lemondani" – jelentette ki Andrea, kiemelve, hogy férjével, Ferivel ez egy közös hobbijuk, amit a jövőben is űzni fognak.