Jamie Foxx megrázó részleteket árult el betegségéről

Az Oscar-díjas színész, Jamie Foxx egy tiktok-videóban osztott meg részleteket a tavalyi rejtélyes betegségéről, amely során hirtelen rosszulléte miatt kórházba került. Beszámolt arról, hogy a betegség milyen hatással volt rá, és mennyire hálás a szeretteinek a támogatásért.

Jamie Foxx a Sky News szerint egy rajongójának mesélt a betegségéről egy kávézó előtt készült tiktok-videóban. A színész elmondta, hogy szörnyű fejfájásra kért gyógyszert fiától, majd a következő húsz napra nem emlékszik. Tavaly nyáron már beszélt a betegség körülményeiről, és azt mondta, hogy "megjártam a poklot és visszatértem".

Foxx részletezte, hogy 2023. április 11-én került kórházba Atlantában, miközben Cameron Diazzal forgatta új filmjét, a Back in Actiont. Először csak egy fájdalomcsillapítót kért, de azt követően nem emlékszik semmire a következő 20 napból. Egy orvos szerint a fejével volt valami baj, de ezt nem fejtette ki részletesen. A betegség ráébresztette, hogy tisztelje az életet és a művészetét, és nem akarta, hogy csövekkel a testében lássák, miközben próbálják kitalálni, hogyan gyógyuljon meg.

A színész egy tavalyi decemberi díjátadón köszönetet mondott testvérének és lányának, amiért megmentették az életét. Rajongóinak több videóban is beszélt arról, hogy milyen nehézségeken ment keresztül a kórházban. Cáfolta azonban azokat a pletykákat, amelyek szerint megvakult vagy lebénult volna a betegsége miatt.

A Back in Action film, amelynek forgatása a színész felépülése után újraindult, várhatóan novemberben kerül a mozikba.