"Azt hiszik rólam, hogy egy beképzelt, flegma, butácska ember vagyok" – Megyeri Csilla őszintén mesélt az elmúlt évek megpróbáltatásairól

Megyeri Csilla, aki korábban egy vidéki televízióban kezdte pályafutását, és egy vitatható mondat miatt vált megosztó személlyé, most a ValóVilág műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre. Az elmúlt évek nehézségeiről és a közvélemény által kialakított képről beszélt őszintén.

Megyeri Csilla karrierjét egy vidéki televízió műsorvezetőjeként kezdte, ahol egy meglehetősen polgárpukkasztó mondat miatt vált ismertté. Az ominózus eset után egy időre háttérbe szorult, de most új lehetőséget kapott, hogy bizonyítson, ezúttal a ValóVilág legújabb szériájának műsorvezetőjeként. Csilla a valóságshow vezetésével egy régi álmát valósította meg, és reméli, hogy ezt újabb hasonló feladatok követik majd.

A média szakon végzett influenszer korábban többször is bocsánatot kért a vitatott kijelentéséért, amikor nőtársait sértő megjegyzéseket tett. Az eset mégis gyakran felhozott téma, és úgy érzi, emiatt vált igen megosztó személlyé a közéletben. Megyeri szerint sokan, akik nem ismerik személyesen, beképzeltnek, flegmának és másokat lenézőnek tartják, amiért a nőtársait sértegette.

Az influenszer a Levente Klubja podcast legutóbbi részében beszélt arról, hogy még mindig nem tudja, ki és miért vágta meg a kérdéses adást 2017-ben. Csilla szerint valaki direkt akarta őt lejáratni, és nem érti, hogyan tudott ezzel az egész országot megmozgatni. Hozzátette, hogy a "bazári majom" kifejezést nem a vendégére, hanem más kontextusban használta, és gusztustalanul érzi, hogy a vágások miatt ez másképp jelenhetett meg.