A Hawk Tuah-lány színpadon énekel egy countrysztárral

A közösségi médiából ismertté vált Hailey Welch, akit a Hawk Tuah-lányként ismer az internetezők tömege, többezres közönség előtt lépett fel egy nashville-i fesztiválon a countryénekes Zach Bryan oldalán.

Júniusban robbant be a köztudatba egy videó, amelyen egy lány, Hailey Welch, egy interjúban pikáns választ adott arra a kérdésre, hogy mivel lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában. Az interneten gyorsan elterjedt a videó, és a lányt Hawk Tuah-lányként kezdték el emlegetni. Welch, aki Tennessee államban él, kihasználta a hirtelen jött népszerűségét, és egy divatmárkával közösen "hawk tuah"-s sapkákat kezdett árulni, amelyekből jelentős, 24 millió forintnak megfelelő bevétel származott.

A videó publikálása után Welch egy ideig nem jelentkezett semmilyen platformon, azonban legutóbbi nyilvános megjelenése egy hétvégi koncerten volt, ahol Zach Bryan countryénekes oldalán lépett színpadra. A fellépésen Bryan Revival című slágerét adták elő közösen, amit a közönség lelkesen fogadott. A koncertről készült videókat a közösségi oldalakon is megosztották, ahol szintén nagy sikert arattak.