Két azonos nevű, hasonló kinézetű baseballjátékos DNS-tesztje

Két vörös hajú, szemüveges, 195 centiméter magas baseballjátékos, akik mindketten Brady Feigl néven ismertek, DNS-tesztet végeztettek, hogy kiderítsék, vajon rég elveszett testvérek-e.

Brady Feigl és Brady Feigl, akik egy amerikai, illetve egy mexikói csapatban játszanak, döntöttek úgy, hogy véget vetnek a spekulációknak és elvégeztetik a DNS-tesztet, miután rájöttek, hogy nemcsak a nevük, hanem a kinézetük is meglepően hasonló. Az Unilad cikke szerint mindkét sportolónak vörös haja, vörös szakálla és vastag szemüvege van.

Az egyik Brady Feigl a mexikói Pericos de Puebla csapatának dobója, míg a másik az Oakland Athletics amerikai csapat dobója. A két férfi a tudomány segítségével szerette volna megállapítani, hogy rokonságban állnak-e, hasonlóan ahhoz, ahogy egy georgiai ikerpár 19 év után egy TikTok-videó révén talált egymásra.

A DNS-tesztek eredménye azonban meglepetést hozott: bár mindkét Brady Feigl 53 százalékban germán származású, a tesztek nem mutattak egyéb azonosságot, tehát kiderült, hogy nem testvérek. Ennek ellenére mindketten örülnek, hogy megismerhették egymást, és úgy érzik, „bizonyos értelemben még mindig testvérek”.