Kik a legnépszerűbb férfiak a Balaton Soundon?

A Balaton Sound résztvevői között népszerűségi versenyt rendeztünk, ahol hat ismert magyar férfi közül kellett választaniuk a hölgyeknek. Szoboszlai Dominik és Magyar Péter is nagy sikert aratott, de végül a fiatal, jóképű és sportos focista, Szoboszlai vihette el a pálmát.

A Zamárdiban dübörgő Balaton Sound fesztiválon nem csak a zene és a buli, hanem egy különleges népszerűségi verseny is helyet kapott. A résztvevő hölgyeket arra kértük, hogy rangsorolják Árpa Attilát, Kucsera Gábort, Magyar Pétert, Csutit, Azahriaht és Szoboszlai Dominikot. A választás nem volt könnyű, hiszen mindannyian ismert személyiségek a magyar közéletben.

A megkérdezett hölgyek körében Szoboszlai és Magyar Péter is kiemelkedő népszerűséget élvezett, azonban a TISZA Párt vezetője, Magyar Péter a személyisége miatt nem tudta megelőzni a fiatal focistát. Árpa Attila viszont kevésbé volt népszerű, a hölgyek szerint az egykori Nagy Ő "túlkoros", és a párkereső műsorban nyújtott teljesítménye sem nyerte el a tetszésüket.

Szoboszlai Dominik győzelmét sokan azzal indokolták, hogy nemcsak hogy fiatal és jóképű, de sportos alkatának köszönhetően is vonzó. Azonban a fesztiválozók nagy sajnálatára Szoboszlai szíve már foglalt, hasonlóan Árpa Attilához és Azahriahhoz, a Z generáció egyik legnépszerűbb előadójához. Csuti, aki nemrég ünnepelte negyvenedik születésnapját, már több mint egy éve boldog párkapcsolatban él Sudár Biankával. Kucsera Gábor is újra együtt van ex-kézilabdázó kedvesével, Tápai Szabinával. Így a hatosfogatból csak Magyar Péter maradt szingli, aki ezt közösségi oldalán is büszkén hirdeti.