Gáspár Zsolt gyerekei a reflektorfényt kerülik

Gáspár Zsolt büszke arra, hogy családja ellenállt a média vonzásának, és gyerekei nem vágyakoznak a nyilvánosságra. A Farm VIP korábbi évadainak műsorvezetője a hot! magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy a lányai és a fia is igyekeznek távol maradni a média világától. Gáspár Győző öccse szerint a gyerekek szakmai pályára lépését támogatja, ahogy a szüleik is tették vele és testvérével.

Nikol, a család első diplomás tagja, a Metropolitan Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, és jelenleg a mesterképzésben vesz részt. Nikolász, a kisfia, cukrásznak tanul, és már a szakmájában szeretne elhelyezkedni. Ő is idén végez, és saját receptjeivel már a családot és a szomszédságot is lenyűgözte. Gáspár Zsolt szerint a fiában van egyfajta exhibicionizmus, ami miatt korábban influenszerkedett is, de jelenleg a tanulmányaira koncentrál.

Az idősebbik lánya, Gabriella a családi vállalkozásban vállalt szerepet, és Gáspár Zsolt örül annak, hogy érdeklődik az üzlet iránt. Így biztos kezekbe helyezheti a család jövőjét, ha ő maga visszavonulna.