Hacsi Bogi cáfolja az esküvői pletykákat

A Miss World Hungary tavalyi győztese, Hacsi Boglárka és párja, Bálint kapcsán felröppent hírek szerint titokban összeházasodtak, azonban a modell tisztázta a helyzetet.

Több mint három évig alkottak egy párt, és a közösségi médiában megjelent esküvői fotóik miatt sokan úgy gondolták, hogy Hacsi Bogi és kedvese, Bálint kimondták a boldogító igent. A Miss World Hungary tavalyi győztese, aki betegen is kiválóan szerepelt a 2023-as világversenyen, és nemrégiben átadta a koronáját a 2024-es nyertesnek, Katzenbach Andreának, most Instagram-sztorijában reagált a felmerült találgatásokra.

A Blikknek korábban nyilatkozva Bogi elmondta, hogy bár sokat beszélgetnek az esküvőről, még nem történt meg a lánykérés, és nem szeretnének semmit elsietni. A napokban előkerült fotók, melyeken menyasszonyként és vőlegényként láthatóak, csak egy fotózás részei voltak. A modell szerint már több hasonló típusú fotózáson vettek részt, és ezeket nagyon élvezték.

Hacsi Boglárka így szólalt meg az Instagramon: "Írtatok páran, hogy összeházasodtunk-e, így gondoltam egyszerűbb, ha itt is kiírom, hogy ez csak egy fotózás volt, de imádtuk minden percét. Bálinttal a kapcsolatunk alatt volt szerencsénk már néhány ilyen típusú fotózáson részt venni, amiért elképesztően hálás vagyok". A gyönyörű modell és párja tehát továbbra is várnak a megfelelő pillanatra, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.