Annoni Zita késlekedéssel küzdött a Wizz Air járatán

Annoni Zita két kisgyermekével utazott, amikor a Wizz Air járata késést szenvedett, ami az utóbbi időben gyakori probléma a légitársaságnál.

A Wizz Air légitársaság utóbbi időben több járatánál is tapasztalhatóak voltak fennakadások; egyik Budapestről Szicíliába tartó járatuk például több mint 30 órás késéssel indult el a héten. Annoni Zita pénteken osztott meg egy Instagram-bejegyzést, amelyben negatív tapasztalatairól számolt be a légitársasággal kapcsolatban. A fotós két kisfiával, a hároméves Gianfranco Mátéval és az egyéves Gregorio Ádámmal utazott, amikor váratlan késéssel szembesültek.

Zita bejegyzésében így fogalmazott: "2 gyerekkel repülni egyedül?! Nekem sima liba! Wizz Air: Fogd meg a söröm!" Ezt követően részletezte az eseményeket: "4 óra késés és az utolsó két órát a gépen várakozva! Hullafáradtan, alvásidőben… Se egy pohár víz vagy étel (szerencsére én mindent pakoltam)… Köszönöm az utasoknak, hogy próbáltak megértőek lenni, bár volt egy pont nálam, hogy most leülök a földre és összeroppanok!". Annoni Zita posztját, amelyet egy tengerparti képpel illusztrált, ahol egyik kisfia látható, az Instagramon lehet megtekinteni.