Zoltán Erika gyermekkoráról és pozitív életszemléletéről vallott

Zoltán Erika énekesnő a Hot! magazinnak mesélt gyermekkoráról és arról, hogy a nehéz körülmények ellenére is mindig pozitív maradt. Elmondása szerint a pozitivitását a gyermekkori élményeinek köszönheti, amikor is szeretetteljes családban nőtt fel, annak ellenére, hogy nem volt mindig könnyű az életük.

Az énekesnő szerint a pozitív életszemléletet a nehéz helyzetekben is meg kell őrizni, és a negatív gondolatok helyett a kellemesebb oldalát kell keresni a dolgoknak. Gyermekkorában például nem volt mindig meleg víz a házban, ami ma már sokak számára természetesnek tűnik. Erika azt vallja, hogy a nehézségek ellenére is csodálatosnak látja gyerekkorát, mivel rengeteg törődést és szeretetet kapott a családjától. A Blikk idézete szerint az énekesnő gyermekkori álma egy hatalmas forró fürdő volt, ami ma már sokak számára alapvetőnek tűnik.

A pozitív hozzáállás azonban nem mindig volt jellemző rá, fiatalon kevésbé volt türelmes. Az életében bekövetkezett fordulópontot jelentette, amikor összekötötte az életét Kátai Roberttel, azaz Robby D-vel. Zoltán Erika elmondása szerint párjával sok mindenben hasonlítottak már akkor is, de voltak olyan dolgok, amikhez idő kellett, hogy egy hullámhosszra kerüljenek. Megtanulta elfogadni a másik igazságát, és úgy érzi, hogy a kompromisszumokkal jobb lett az életük, ami nem jelenti a lemondást. Párja, Robby D, mindenben támogatja őt, és mellette úgy érezheti, hogy semmiből sem kell lemondania. Zoltán Erika hozzátette, hogy problémákkal szembesülni kell az életben, és csak rajtunk múlik, hogyan kezeljük ezeket.