Kovácsovics Fruzsina kórházba került és koncertjét lemondta

Hirtelen rosszullét miatt kórházba kellett szállítani Kovácsovics Fruzsina énekesnőt, ami következtében lemondta nyíregyházi gyermekkoncertjét. A művésznő jelenleg otthonában lábadozik.

A múlt hét végén az énekesnő hirtelen rosszul lett, emiatt nem tudott részt venni a június 30-i GyerekSóstó rendezvénysorozaton, ahol sztárvendégként várták volna. A rajongók helyett a fül-orr-gégészeten kötött ki, amelyről a szervezők tájékoztatták a közönséget egy Facebook-posztban.

Kovácsovics Fruzsina a Blikknek nyilatkozva elárulta, hogy fülproblémái miatt került kórházi kezelésre. Azt tapasztalta, hogy hirtelen fájni kezdett és zúgni a füle. Az orvosok szerint valószínűleg egy vírus támadta meg a hallószervét. Az énekesnőt már kiengedték a kórházból, és otthonában lábadozik. Bár a füle még mindig fájdalmat és nyomást okoz, és a nagy zajok zavarják, reméli, hogy a következő hétvégi koncertjén már részt tud venni. Kovácsovics Fruzsina hangsúlyozta, hogy szeretne mielőbb felépülni, hogy újra színpadra állhasson.

Az énekesnő korábban beszélt arról is, hogy bár pszichológusa sokat segít mentális egészségének megőrzésében, az utóbbi időben kiégés jeleit észlelte magán.