Sándor Péter visszatér az Operettszínházba

A Budapesti Operettszínház korábban kirúgott színésze, Sándor Péter bejelentette, hogy a következő évadban visszatér és a legtöbb korábbi szerepét ismét el fogja játszani.

Az Operettszínház idén februárban vált meg Sándor Pétertől, aki a "200 első randi" című sorozatban is szerepelt, és olyan darabokban láthatta a közönség, mint a "Monte Cristo grófja", "A Pendragon - legenda", "Szegény Dzsoni és Árnika" és a "János vitéz". A színház akkori közleményében a színész viselkedését és megnyilvánulásait nevezte elfogadhatatlannak.

A kirúgás után Sándor Péter egészségügyi problémákkal is küzdött, műtétre is szorult, ami a szakmai válság következményeként érte. A nézők közül sokan sajnálták távozását, és petíciót is indítottak a maradása érdekében.

A színész azonban nem adta fel, és júniusban már a Gyöngyösi Játékszín "Jó estét nyár, jó estét szerelem" című előadásában vendégszerepelt. Most pedig egy rajongói csoportban tett bejelentés szerint visszatér a következő évadban az Operettszínházba.

A visszatérés hírét több jelenlévő is megerősítette, így a rajongók és a színházi közönség ismét láthatja majd Sándor Pétert a színpadon.