Tuvic Aleksandra sütőfóbiája és irónikus megjegyzései

Tuvic Aleksandra, a "Kőgazdag fiatalok" és a "Bachelor – A Nagy Ő" egykori szereplője, a "Szerencsekerék" legutóbbi adásában beszélt arról a különös fóbiájáról, hogy retteg a sütője bekapcsolva hagyásától, annak ellenére, hogy még soha életében nem használta azt.

Tuvic Aleksandra, aki a közelmúltban a "Szerencsekerék" sztárjátékosa volt, egy furcsa szokásáról mesélt. Elárulta, hogy fél attól, hogy otthonról távozva bekapcsolva hagyja a sütőjét, pedig még egyszer sem indította be a készüléket. Sőt, a sütő belsejében még mindig ott lapulnak a használati utasítást tartalmazó papírok, jelezve, hogy a sütő vadonatúj és érintetlen.

"Mindig lefotózom, körbefotózom a sütőt meg azt az izét, ami rajta van, a panelizét. Még benne vannak a papírok is, sosem volt bekapcsolva." - mondta Tuvic.

A valóságshow-szereplő attól tart, hogy valaki véletlenül mégis bekapcsolhatja a sütőt, vagy akár véletlenül hozzáérhet valamilyen testrészével, ami elindíthatja a készüléket. Azonban Kasza Tibi, a műsorvezető, rávilágított arra, hogy a sütőn nincsenek hagyományos gombok, és az indukciós panel sem valószínű, hogy ilyen módon aktiválódjon.

A "Szerencsekerék" adásában Tuvic továbbá elárulta, hogy olyan könyveket is szokott olvasni, amelyekben nincsenek képek. Kasza Tibi kérdésére, hogy vajon tényleg kőgazdagok-e, Tuvic Aleksandra iróniával válaszolt:

Dehogyis, szegények vagyunk nagyon. Szekérrel járunk, azért van csak lovunk, mert kocsira nem tellett. Ezért remélem, megnyerem, ami itt van!

– mondta a reality-szereplő, ezzel erős iróniával utalva arra, hogy valójában lovardája van.