Matthew McConaughey videóüzenetben kívánt boldog születésnapot fiának

Matthew McConaughey Instagramon közzétett videóban üzent fiának, Levinek, aki a 16. születésnapját ünnepelte. A videóban a színész jótanácsokkal látta el fiát, aki hamarosan önálló életet kezd.

Levi, Matthew McConaughey és modell felesége, Camila Alves elsőszülött gyermeke, hamarosan kirepül a családi fészekből. A 54 éves színész a videóban hangsúlyozta, hogy reméli, ő és felesége a lehető legjobb munkát végezték a fiú nevelésével. McConaughey arra biztatta Levin, hogy élvezze az életet, legyen önmagával őszinte, és tudja megkülönböztetni, mikor mondjon igent vagy nemet.

A színész üzenetében hangsúlyozta, hogy Levi figyeljen a környezetére, lássa meg a jót másokban, de legyen tudatában annak is, hogy nem mindenki olyan figyelmes. McConaughey arra ösztönözte fiát, hogy használja ki az időt és élvezze az utazást, amely előtte áll.

Matthew McConaughey és Camila Alves családjában Levi mellett van egy 14 éves lányuk, Vida, és egy 11 éves fiuk, Livingston. Az üzenetet a színész Instagram-oldalán tette közzé, ahol a rajongók is követhetik a család életét. Mindig is rendkívül jó apa hírében állt McConaughey, aki évek óta rendszerességgel el szokta vinni családját a vörös szőnyeges premierjeire, de a magánéletében már inkább igyekszik megóvni őket a rivaldafénytől.

Jól van Levi, kezdesz felnőni, haver. Hamarosan önálló leszel. Én és anyukád reméljük, hogy a lehető legjobb munkát végeztük a neveléseddel. Nem leszünk ott neked örökké mint védőháló ebben a csodálatos, vad világban. Te csak menj, érezd jól magad! Figyelj a környezetedre! Légy önmagad! Tudd, hogy mikor mondj igent, mikor mondj nemet, és azt is, mikor mondj talánt. Lásd meg a jót mindenki másban, de vedd figyelembe, hogy nem mindenki figyel oda ennyire másokra. Használd ki az időd! Élvezd az utazást!

– intézte fiához szavait McConaughey.

    A bejegyzés megtekintése az Instagramon            Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) által megosztott bejegyzés

(via 24.hu)