Gálvölgyi János és Havas Henrik barátságáról meséltek

Több évtizedes barátságuk során Gálvölgyi János és Havas Henrik számos közös élményt gyűjtöttek, beleértve a Heti Hetes műsorban töltött időt és családi eseményeket is. A Friss hírek podcastműsorban beszélgettek múltról és jövőbeli találkozóikról.

Gálvölgyi János és Havas Henrik kapcsolata a kilencvenes évek óta tart, és a Friss hírek podcastműsorban erősítették meg barátságukat. Gálvölgyi viccesen utalt arra, hogy a Heti Hetes műsorban töltött közös éveik alatt olyan jól megismerte Havas életét, hogy nincs olyan részlete, amit ne tudna.

Havas Henrik sem maradt adós a humorral, és egy esetleges családi vitát is bevállalt, amikor Gálvölgyi lányának, Dorkának az esküvőjéről viccelődött. Azt mondta, hogy minden esküvőn egymás mellett ülnek, amire Gálvölgyi hozzátette, hogy ne számítson arra, hogy a lánya újra férjhez megy.

A két barát nemcsak esküvőkön, hanem más rendezvényeken is gyakran ül egymás mellett, ha mindketten meghívottak, ami azt jelenti, hogy gyakran "bérelt helyük van" egymás mellett.