150 műtéten esett át Rachel: „Én vagyok az igazi Barbie baba!”

Ötvenkét évesen a világ legidősebb élő Barbie babájává vált Rachel Evans, aki már 150 műtéten esett át és 167 millió forintot költött arra, hogy a kultikus játékfigurához hasonlóan nézzen ki.

Rachel Evans élete jelentős változáson ment keresztül, miután kapcsolatba került a divatvilággal, ami teljesen átformálta gondolkodását és ízlését. Fiús megjelenésétől elszakadva, 35 éves korára találta meg igazi identitását Barbie-ként. Az átalakulás során számos beavatkozáson esett át, többek között mellimplantátumot kapott, és arcplasztikai műtéteket, kontúrozást, állkapocs-feszesítést, orrplasztikát, töltéseket és botoxkezeléseket végeztetett el. Rachel büszkén mesélt arról, hogy a Barbie iránti megszállottsága otthonának berendezésében és ruhatárának kialakításában is megmutatkozik.

A 52 éves, több bikinifitnesz-verseny győztese úgy érzi, megtalálta a helyét a világban, és könyvében is arra ösztönzi az olvasókat, hogy merjenek saját útjukat járni. Hitvallása szerint az élet műanyagban is lehet fantasztikus, és mint élő pop-art ikon, arra inspirál másokat, hogy ünnepeljék egyedi és hiteles önmagukat, nem törődve a társadalom szépségszabványaival.