"Nagyon, nagyon szeretlek" - Üzenet Celine Dionnak a magyar sztártól

Zdroba Patrik, az X-Faktor felfedezettje, közösségi oldalán keresztül üzent Celine Dionnak, aki stiff-person-szindrómában szenved, és ez mélyen megérintette az énekest.

Celine Dion világhírű énekesnő már egy ideje küzd a stiff-person-szindrómával, egy súlyos betegséggel, amely az izmokat támadja meg. A betegségről Dion a nemrégiben megjelent dokumentumfilmjében beszélt részletesen. Zdroba Patrik, aki már a kezdetek óta példaképként tekint az énekesnőre, mélyen megrendült példaképe vallomásától.

Patrik érzéseit és támogatását egy videóval is kifejezte, amelyen Celine Dion "I’m Your Lady" című slágerét adja elő. Üzenetében így fogalmazott: Kedves Céline, azt hiszem, a legjobb módja annak, hogy kifejezzem, amit mondani akarok, ha eléneklem neked. Nem tudom úgy elénekelni, ahogyan te, de megtöltöm a dalt minden szeretettel, ami bennem van. Nagyon, nagyon szeretlek és remélem, hamarosan tudsz majd táncolni és énekelni a színpadon. A legnagyobb rajongódtól, Patriktól.

Zdroba Patrik továbbá azt is hozzátette, hogy énekesi karrierje csúcspontja lenne, ha Celine Dionnal énekelhetne együtt, és bízik abban, hogy ez egy nap meg fog történni. Az X-Faktorban felfedezett tehetségek gyakran váltanak pályát vagy találnak új területeket, ahol kibontakoztathatják kreativitásukat. Kállai-Kiss Zsófi, az első szériából ismert énekesnő például elárulta, hogy ma már sok mindent máshogy csinálna, és jelenleg a szépség és divat területén foglalkozik marketinggel. Az X-Faktor tehát nemcsak a zenei pályára lépést, hanem más karrierlehetőségeket is kínálhat az ott felfedezett tehetségek számára.