Eminem új albuma: The Death of Slim Shady

Eminem bejelentette, hogy július 12-én debütál a The Death of Slim Shady (Coup De Grâce) című új albuma, amelyet a Twitteren keresztül osztott meg rajongóival – számolt be róla a Variety. Az előzetesben egy terhes nő szülését követhetjük nyomon, ahol a csecsemő életben maradása kérdésessé válik, de végül az ördög szellemét magában hordozva életre kel.

Az amerikai rapper korábban áprilisban fedte fel, hogy nyáron érkezik tizenkettedik stúdióalbuma, melynek első kislemeze, a Houdini május végén jelent meg és azonnal a Billboard listájának élére került. A Houdini egy átdolgozott változata Eminem ikonikus Without Me dalának, a refrén pedig a Steve Miller Band Abracadabra című számának sorait használja fel. A klipben Eminem alteregója, Slim Shady a mai világ különös helyzeteivel és öregedő önmagával néz szembe, miközben a dalszövegben hű marad korábbi, bátor stílusához, és a videóban olyan hírességek is feltűnnek, mint Dr. Dre, 50 Cent és Snoop Dogg.

Eminem a Houdini sikerét követően bejelentette, hogy egy újabb számot, a Tobey-t is közzéteszi a lemezről, amelyet Babytronnal és Big Seannel közösen készített, és amelynek keddi debütálását tervezik. Az amerikai rapper már megosztott egy rövid részletet a dal klipjéből a Twitteren.