Diane Kruger és Norman Reedus a Ferenciek terén ünnepelték évfordulójukat

Nyolc évvel ezelőtt kezdődött Diane Kruger és Norman Reedus kapcsolata, és ezt egy budapesti szelfivel ünnepelték meg. A színésznő és párja, Norman Reedus egy Ferenciek terén található rooftop bárban készült fotóval emlékezett meg a közös évekről.

Diane Kruger a közösségi médiában osztotta meg a képet, amelyen a következő szavakkal fejezte ki szeretetét és boldogságát: "VIII, ki gondolta volna, ha. Szeretlek, Muffin. Elég menő veled együtt élni az álmomat!" – írta a színésznő, aki a Trója Helénájaként vált ismertté, míg kedvese, Norman Reedus a The Walking Dead Daryl Dixonjaként szerzett hírnevet.

A pár boldogságát és a budapesti látogatást Diane Kruger Instagram-bejegyzése is tükrözi, ahol látható, hogy a Ferenciek terénél található rooftop bár vendégei voltak, és élvezték a város gyönyörű panorámáját.

A Femina megjegyzi, hogy a megosztott fotó frissessége kérdéses, mivel nem tudni, hogy a kép mikor készült pontosan. Az öltözékük alapján azonban valószínűbb, hogy a fotó a közelmúltban készült, talán még szerdán a naplemente ideje alatt. Ha azonban ez egy régebbi fotó, akkor az a időszakban készülhetett, amikor áprilisban Norman Reedus Szentendrén forgatta a John Wick jövő nyáron bemutatásra kerülő spinoffját, a Ballerinát Keanu Reevesszel. Norman Reedus nemrégiben Magyarországon járt a forgatás kapcsán, ami valószínűleg adott alkalmat a különleges évfordulós pillanat megörökítésére. A kapcsolatuk kezdete óta eltelt nyolc év alatt a szerelmesek még nem kötötték hivatalosan össze az életüket, de a jeles nap alkalmából a 47 éves színésznő egy romantikus fotót osztott meg közösségi oldalán.