Önnek mi a hobbija? Elárulja, milyen ember is valójában

Hobbijaink, érdeklődési köreink és szenvedélyeink segítenek felfedezni, hogy kik vagyunk valójában, és hozzájárulnak személyiségünk, gondolkodásmódunk és önazonosságunk kialakításához. Nem csoda, hogy amit szabadidőnkben szórakozásból csinálunk, sok mindent elárulhat rólunk. Derítsük ki tehát, mit árul el önről a kedvenc hobbija.

Sokan szeretnek egy nehéz nap után bezárkózni, és egy jó könyvet elolvasni, míg mások inkább a kinti programokat részesítik előnyben, mint például a kertészkedés vagy a fotózás. Lássuk, hogy ezek a dolgok, mit is jelentenek pontosan.

Ha a fotózás a hobbija

Ha szeret embereket, természetet, vadon élő állatokat vagy csak mindennapi pillanatokat fotózni, akkor kiváló megfigyelőképességgel és esztétikai képességgel rendelkezik. Hajlamos a részletekre összpontosítani, és a nagy döntések meghozatalkor a legkisebb dolgokat is figyelembe veszi. Kreatív, higgadt és megfontolt személyiség, aki tele van érzelemmel.

Ha a kertészkedés kapcsolja ki

Nem igaz, hogy a kertészkedés csak az idős emberek hobbija. Ha önnek is ez a szenvedélye, akkor az azt is jelentheti, hogy kerüli a konfrontációt, inkább ápolni és gondozni szereti az emberi kapcsolatait, de ez gyakran a növények és fák iránti szeretetében nyilvánul meg. Ön maximalista, rendkívül türelmes, határozott és nagy gondot fordít a céljai elérésére. Emellett nagyon kedves, rendkívül intelligens és nagylelkű.

Ha valamilyen sport iránt van szenvedélye

Ha Ön szenvedélyes sportoló, akkor ez azt jelenti, hogy rengeteg fizikai és mentális energiával rendelkezik, amelyet fárasztó fizikai aktivitással szabadít fel. Folyamatosan keresi az életében az izgalmakat és az új élményeket, de közben egy céltudatos ember, aki hajlamos arra, hogy rendkívül magabiztos és határozott legyen. Emellett pedig társaságkedvelő is.

Ha a konyhában találja meg a helyét

Ha a főzés a szenvedélye, akkor kreatív, innovatív és kiváló problémamegoldó személyiséggel rendelkezik. Képes gyors döntéseket hozni, és a helyzettől függetlenül megoldani a problémákat. Nem okoz problémát önnek, hogy nyomás alatt dolgozzon a mindennapi életében sem, valamint nagyon ügyesen csinál több dolgot egyszerre, anélkül hogy ettől besokallna.

Ha az olvasásban leli meg a békéjét

Ha ön egy lelkes olvasó, akkor erős tudásszomjjal rendelkezik, és rendkívül ügyes a kutatásban és az analitikus gondolkodásban. A kutatások szerint az olvasók emellett rendkívül empatikusak is, mivel a könyvek olvasása lehetővé teszi, hogy megértsünk másokat, és más szemszögből lássuk a dolgokat. Általánosságban véve azok az emberek, akik olvasni szeretnek leginkább, introvertáltabb személyiségek.

Ha írásban fejezi ki a gondolatait

Kreatív, motivált, elkötelezett és jó kommunikációs készséggel rendelkezik az az ember, akinek az írás a hobbija. Az írás az önkifejezés egyik legjobb módja. Az írók emellett nagyon empatikusak is, mivel nemcsak a saját érzelmeiket értik meg, hanem azt is, hogy mások min mennek keresztül, csakúgy mint az olvasók. Emellett pedig igazi művészlelkek, akik a részletekre is odafigyelnek.

Ha az utazásban találja meg a kalandot, amit keres

A világ körbeutazása az igazi célja? Akkor rugalmas, független, alkalmazkodóképes, kíváncsi, nyitott és jó kommunikációs készséggel rendelkezik. Szeret tanulni és új tapasztalatokat szerezni, valamint rendkívül fontos az ön számára az önismeret is. Jó humorérzékkel rendelkezik, és könnyen feltalálja magát egy nagy társaságban is. Továbbá pedig nem kelt félelmet önben az új és az ismeretlen dolgok megtapasztalása.

: (The Minds Journal)