"Rohadtul utált engem..." - Delhusa Gjont bántalmazták a koncertjén: meghökkentő részleteket árult el az énekes

Delhusa Gjon évtizedek óta tartó pályafutása során hatalmas rajongótábort épített ki, de nem mindenki örül a sikerének. Egy koncertjén tettlegességig fajult az ellenszenv, amikor is a zenész egy rúgást érzett a combjában.

Delhusa Gjon a Blikk TV vendégeként mesélt arról az esetről, amikor egy diszkóban a tömegbe lökték, és hirtelen egy erős rúgást érzett. Akkoriban ő volt az "ügyeletes csillag", és nem gondolta volna, hogy ilyesmi megtörténhet vele. Később rájött, hogy a támadás mögött valószínűleg egy féltékeny barát állhatott, aki nem nézte jó szemmel, hogy a barátnője mennyire rajong érte. Delhusa Gjon számára fontos volt, hogy rajongói közvetlenül közelíthessenek hozzá, ezért soha nem akart biztonsági őröket maga köré.

A zenész az évek során többször is megújult, ami hozzájárult ahhoz, hogy rajongói hűségesek maradjanak hozzá. Azonban a változások nem mindig találkoznak pozitív fogadtatással. Delhusa Gjon egy alkalommal, amikor épp hazatért Indiából, egy koncerten úgy döntött, hogy egy "omm"-mal kezdi a műsort. A közönség egy része, akik szintén ott voltak vele Indiában, lelkesen csatlakozott a mantra énekléséhez. Azonban nem mindenki értékelte a performanszt, és több néző visszakérte a belépőjének az árát, mondván, hogy nem erre számítottak.