Opitz Barbi és Serleg Albert kapcsolata újabb drámába fulladt

Opitz Barbi könnyek között fejezte ki félelmeit, miután Serleg Albert egy olyan posztot osztott meg, amely szerint az énekesnő egy másik fiúval töltötte az idejét és még egy csók is elcsattant közöttük. Újabb szakítás lehet a történet vége?

Opitz Barbi és Serleg Albert kapcsolata már hosszú ideje hullámzó, több szakítást és váratlan békülést követően ismét drámai fordulatot vett. Az énekesnő és párja viszonya akkor került a nyilvánosság figyelmébe, amikor Barbi édesanyja azt állította, hogy lányát elrabolták, bár szerencsére az énekesnő sértetlenül előkerült. A kapcsolat azonban további konfliktusok sorozatát hozta magával, beleértve egy rendőrségi ügyet is, amikor Barbi édesanyja egy késes incidens miatt berontott a fiatalok otthonába.

A pár kapcsolata az énekesnő édesapjával is konfliktust okozott, és bár egy időre úgy tűnt, hogy végleg szakítanak, májusban mégis újra kibékültek.

A legújabb fejlemények szerint azonban újabb konfliktus robbanhatott ki közöttük. Serleg Albert egy olyan felvételt osztott meg, amelyen látható, ahogy Barbi egy másik fiú arcára ad egy puszi. A képhez fűzött megjegyzés szerint azonban nem Albert, hanem egy 16 éves fiú szerepel az énekesnő mellett, ezt a Bors szúrta ki.

Opitz Barbi egy videóban, könnyek között beszélt érzéseiről, amelyben azt mondta: "Elérzékenyültem. Hiányzol nekem. Olyan rossz, mert attól félek, hogy nem szeretsz." A videó azóta eltávolításra került, de egy Reddit-bejegyzés révén még hozzáférhető.