Gábor Zsazsa özvegye és örökbe fogadott fia kibékültek

Frédéric von Anhalt és örökbe fogadott fia, Kevin Feucht közötti viszály a múlté, és már közös filmes terveik is vannak.

Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa özvegye az elmúlt években többször is nyilvánosságra hozta, hogy szeretne találni egy örökösöt, aki gondoskodik felesége, Gábor Zsazsa szellemi örökségének megőrzéséről. Idén februárban még arról beszélt, hogy béranyát keres, aki 360 millió forintért szül neki gyermeket, és hangsúlyozta, hogy a leendő gyermek anyjának fiatalnak kell lennie, 20-25 éves kor közöttinek, hogy együtt nőhessen fel a gyermekkel.

A Bors információi szerint azonban a hagyaték örököse már megvan, és nem más, mint von Anhalt korábban örökbe fogadott fia, Kevin Feucht, akivel a hercegnek sikerült kibékülnie. Korábban megromlott a kapcsolatuk, és bár Gábor Zsazsa 2021-es temetésén még együtt jelentek meg, von Anhalt februárban kijelentette, hogy örökbe fogadott fia már nem része az életének, és nem méltó arra, hogy továbbvigye az ő és a néhai színésznő életművét. Úgy tűnik, a nézeteltéréseiket mára rendezni tudták.

Frédéric von Anhalt elmondása szerint jelenleg jó a kapcsolatuk Kevin Feuchttal, és már kétmillió dollárt is átadott neki a leendő örökségéből. Cserébe Feucht megígérte, hogy gondoskodik a Gábor-hagyatékról. Emellett terveznek egy dokumentumfilmet Zsazsáról, valamint egy nemzetközi játékfilmet is, amelyben Kevin Feucht egyik főszerepet fogja alakítani.

Frédéric von Anhalt nemrégiben közös képeket is közzétett Orbán Viktorral, akivel egy budapesti hotelben találkozott. A herceg szerint a miniszterelnök meghívta őt az irodájába is, de ez csak egy következő alkalommal valósulhat meg. Jelenleg von Anhalt nem tudja, mikor tér vissza Budapestre.