Szoboszlai Dominik és barátnője az Amalfi-parton pihen

A magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik a nyári szabadságát Olaszországban, az Amalfi-parton tölti barátnőjével, Buzsik Borkával.

A labdarúgó-Európa-bajnokság után Szoboszlai Dominik és párja, Buzsik Borka az Amalfi-part egyik legexkluzívabb szállodájában, a ravellói Palazzo Avinóban szálltak meg, ahol a szobaárak igen magasak: a legolcsóbb szoba ára éjszakánként 500 ezer forint, míg egy lakosztályért akár 2,7 millió forintot is fizethetnek a vendégek.

A Palazzo Avino egy történelmi épület, egy XII. századi villából alakították át szállodává a kilencvenes években, és lenyűgöző panorámát nyújt a tengerre és a hegyekre.

Szoboszlai és barátnője az Instagramon keresztül osztottak meg képeket és videókat az utazásukról, amelyek alapján Capriban és Sorrentóban is jártak. Az olaszországi nyaralás népszerűsége a magyar hírességek körében nem újdonság. Szabó Ádám zenész és felesége, Jennifer is nemrég töltöttek el időt Olaszországban, ahol olyannyira jól érezték magukat, hogy Jennifer haza sem akart jönni. Szabó Ádám vicces posztban örökítette meg felesége ragaszkodását az olasz kisvároshoz, ahol lábánál fogva próbálja elhúzni őt a helység névtáblájától, a követőik nagy örömére.

Szabó Ádám és Jennifer két éve alkotnak egy párt, nemrég össze is házasodtak, és már a gyerekvállalásra is készen állnak, amit egyelőre egy új kiskutya érkezésével gyakorolnak. Szabó Ádám 32. születésnapja alkalmából szerelmet vallott feleségének, kifejezve, hogy élete teljes vele.