Peter Šrámek: Különleges rajongói élmények

Peter Šrámek szlovák énekes különleges rajongói élményeiről mesélt a Reggeli műsorban, többek között arról, hogy rajongói tetoválásokat készíttetnek az ő nevével és dalszövegeivel.

Peter Šrámek, a népszerű szlovák énekes, a Reggeli műsorban osztotta meg élményeit a rajongóival kapcsolatban. Beszámolt arról, hogy több rajongója is tetováltatott már vele kapcsolatos mintát. Legutóbb egy többgyerekes anyuka kérte meg egy szlovákiai fellépésén, hogy írja alá egy papírra a dalszövegét, hogy aztán azt tetoválás formájában viselhesse. Šrámek elmondása szerint egy következő koncerten a rajongó büszkén mutatta meg neki a kész tetoválást.

Az énekes elárulta, hogy ő maga nem rendelkezik tetoválással, és nehezen tudja elképzelni, hogy valaha is magára varratna egy másik énekes nevét.

Egy 65 éves rajongójáról is mesélt, aki szintén tetováltatta magára Šrámek nevét, ami majdnem a családja kitagadásához vezetett. Az énekes szerint a rajongója ennek ellenére is imádja a tetoválást.

Šrámek megosztott egy furcsa rajongói élményt is, amikor egy nyugdíjasotthonban fellépve 80 éves nők fogdosták a hátsóját, és egyikük még meg is jegyezte, hogy "erre vágytam egész nap". Šrámek szerint ez a helyzet volt számára furcsa, de a rajongói tetoválásokra büszke.