Megyeri Csilla őszintén beszélt kapcsolatáról és a gyermekvállalásról

Megyeri Csilla, a ValóVilág műsorvezetője a Levente Klubja podcast adásában beszélt párkapcsolatáról és arról, hogy miért nem jött még gyermek a több mint egy évtizede tartó kapcsolatukba.

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt a közelmúltban a Nyerő Páros 2022-es kiadását megnyerték, de kapcsolatuk nem mentes a hullámvölgyektől. Több mint tíz éve alkotnak egy párt, azonban gyermek és házasság még nem kötötte össze őket hivatalosan. A műsorvezetőnő elmondása szerint gyakran kapnak kérdéseket a gyermekvállalás elmaradásáról. Megyeri szerint a megszokás is közrejátszhat abban, hogy még nem született gyermekük, és gyakran érzik úgy, hogy kapcsolatuk állóvízben van.

A Levente Klubja podcastban Megyeri arról is beszélt, hogy őszintén kell szembenézni a kapcsolatban felmerülő problémákkal, és ha a történet "meghalt", akkor el kell engedni a másikat. Megyeri úgy véli, hogy párja, Zsolt nem szerelmes belé már ennyi idő után, és ő sem mondhatja el magáról, hogy szerelmes, mivel szerinte ez már inkább kémia kérdése.

A műsorvezetőnő karrierje egy vidéki televízióban kezdődött, ahol egy merész kijelentése miatt került a média figyelmébe. Az Alföld Televíziónál történt incidens után hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot, de a ValóVilág műsorvezetőjeként ismét bizonyítja tehetségét, bár személyisége megosztónak számít.

: Levente Klubja podcast adás.