Arnold Schwarzenegger hamarosan újra nagypapa lesz

Örömteli hírek érkeztek Hollywoodból: Arnold Schwarzenegger családja hamarosan bővül egy új taggal. Chris Pratt és felesége, Katherine Schwarzenegger harmadik közös gyermeküket várják.

A világhírű színész, Arnold Schwarzenegger ismét nagypapa lesz, ugyanis fia, Chris Pratt és annak felesége, Katherine Schwarzenegger a harmadik közös gyermeküket várják. Chris Pratt, a "Galaxis őrzői" című film sztárja, már két gyermek boldog édesapja: a három éves Lyla Maria és a kétéves Eloise Christina mellett, hamarosan egy újabb jövevény érkezik a családba.

A színésznek korábbi házasságából született egy fia is, Jack, aki már 11 éves, így a közeljövőben négygyermekes apává válik. A TMZ információi szerint nemrégiben több nyilvános eseményen is megjelentek együtt, de Katherine Schwarzenegger terhessége akkor még nem volt szembetűnő.

Arnold Schwarzenegger várhatóan nagyon boldog lesz az új családtag érkezése miatt, hiszen ismert, hogy nagyon szereti az unokáit, és gyakran beszél róluk nagy szeretettel különböző tévéműsorokban. Az unokák is rendszeresen látogatják nagypapájukat otthonában. A People magazinnak nyilatkozó, a sztárpárhoz közelálló forrás szerint nagy várakozás előzi meg a legkisebb családtag érkezését, bár a baba nemét és a várható születési időpontot még nem hozták nyilvánosságra.