Ariana Grande-t bírálják Jeffrey Dahmerrel kapcsolatos megjegyzéseiért

Tony Hughes édesanyja szerint aggasztó, hogy Ariana Grande nem mutatott empátiát az áldozatok szerettei felé, amikor a sorozatgyilkosok iránti rajongásáról beszélt egy podcastműsorban.

Ariana Grande a Podcrushed című podcastjében beszélt arról, hogy fiatalkorában rajongott a sorozatgyilkosokért, és egy alkalommal Jeffrey Dahmert, a 17 ember meggyilkolásáért elítélt sorozatgyilkost nevezte meg ideális vacsorapartnereként. A Page Six idézte az énekesnő szavait, amelyekben elmondta, hogy fiatalkorában szeretett volna találkozni Dahmerrel, mert lenyűgözőnek találta. A Netflix sorozatának megjelenése után újra felkapottá vált Dahmer története, ami miatt az énekesnő megjegyzései különösen érzékenyen érinthetik az áldozatok hozzátartozóit.

A megjegyzések kapcsán Tony Hughes, Dahmer egyik áldozatának családja fejezte ki nemtetszését. Shirley Hughes, az áldozat édesanyja a TMZ-nek nyilatkozva reményét fejezte ki, hogy Grande megérti, mennyire bántóak voltak a megjegyzései. Kiemelte, hogy az énekesnő nevetése a podcast alatt különösen nyugtalanította. Barbara, Tony Hughes nővére szerint Grande-nek bocsánatot kellene kérnie, hogy rajongói is lássák, nem volt helyénvaló a tette. Shirley Hughes szerint az énekesnő nem tudhatja, milyen fájdalmon mentek keresztül, amíg hasonló tragédia nem éri őt és családját.

Ariana Grande korábban is került már botrányok középpontjába, ezekről tavaly nyáron egy hosszabb cikk is megjelent. Az énekesnő megjegyzései továbbra is csak a gyilkos népszerűségét növelik, így Shirley Hughes arra szólította fel, hogy kérjen bocsánatot, és tegye nyilvánvalóvá rajongói számára, hogy kijelentései elfogadhatatlanok.