Vágó Fanni: Jöjjenek a még izgalmasabb csaták!

Vágó Fanni a Blikknek adott interjújában beszélt az Európa-bajnokság élményeiről, a magyar válogatott teljesítményéről és a további várakozásairól.

Vágó Fanni kifejezte csalódottságát amiatt, hogy a nagy csapatok nem vették komolyan a csoportzáró mérkőzéseiket, ami befolyásolta a magyar válogatott továbbjutási esélyeit. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem érzi szükségesnek negatív véleményt alkotni a magyar csapatról vagy másokról, akik befolyásolták a továbbjutást.

Elmondta, hogy öröm volt újra Európa-bajnokságon szerepelni, és emlékeztetett arra, hogy korábban még csak álmodni sem mertünk arról, hogy kijuthatunk egy ilyen tornára. Vágó Fanni szerint mára már elvárás, hogy a magyar válogatott még tovább jusson, de csalódottságát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a válogatott játékában és stílusában nem látott fejlődést az Eb mérkőzésein.

Beszámolt arról is, hogy egy rossz félidő miatt mások kezébe került a magyar csapat sorsa, de hozzátette, hogy a sport gyakran igazságtalan, miközben szép pillanatokat is tartogat. Véleménye szerint nem kellene haragudni az angolokra és a portugálokról, mivel ők is a saját érdekeik szerint döntöttek a továbbjutásról, és valószínűleg már elemezték a magyar és a szlovén csapatot is.

Végül Vágó Fanni izgalmas mérkőzéseket vár a folytatásban, és biztos benne, hogy lesznek még meglepetések az Európa-bajnokságon.