Weisz Fanni eljegyzése, babavárása és a terheshasa megmutatása

Weisz Fanni boldogságát nem csak az eljegyzése, hanem a hamarosan érkező kisbabája is okozza, akinek már kerekedő pocakját is megmutatta.

A 31 éves modell, Weisz Fanni hosszas találgatások után közösségi oldalán tette közzé, hogy eljegyezték, és első gyermekét várja. A hétvégi olaszországi kiruccanás során, először San Marinóból, majd Firenzéből osztott meg képeket a rajongóival. Bár vasárnap még nem árulta el a nagy hírt, egy eljegyzési gyűrűt ábrázoló fotóval már sejtetett valamit. Hétfő estére azonban már nem hagyott kétséget afelől, hogy Olaszországban tényleg megkérték a kezét.

Weisz Fanni a közösségi médiában így nyilatkozott: „A hír igaz! Mindkettő! Igen, eljegyezték és babát várunk. A boldogságunk határtalan. 16 éves voltam, mikor megkérdezték tőlem, hogy mi leszek ha nagy leszek, válaszom az volt, hogy szeretnék nagymama lenni és játszani az unokáimmal. Jelentem ez a terv, most megvalósulni látszik. Próbálom óvni a magánéletem, de veletek azért egy két fontosabb szívemhez közel álló részletet szeretnék megosztani. Köszönöm a sok gratulációt, és szeretetet amit naponta kapok tőletek. Sokan kérdeztétek, hogy történt a lánykérés?! Egy pár szóban mesélek nektek róla...”. A rajongók és követők így közvetlenül is részesei lehetnek Weisz Fanni boldog pillanatainak.

A modell másnap, kedden köszönetet mondott a sok gratulációért és egy képet is megosztott, amelyen kerekedő terheshasát mutatta meg. "Még mindig nem hiszem el, hogy várandós lettem! Olyan félelmetes, persze nagy öröm is. Természetesen hatalmas nagy boldogság van, de néha hirtelen rám tör az érzés, hogy bizony ez milyen hatalmas felelősség, mennyire kell majd vigyáznom a kis angyalkámra. Vajon jó anya leszek majd? Mindent jól tudok csinálni? Mi lesz tovább? Tudom, még odébb van, bár már nem is annyira, de olyan kíváncsian várom, milyen lesz, ha már hárman leszünk" – írta bejegyzésében Weisz, hozzátéve, hogy lesz majd segítségük a nagyszülők és a dédszülők személyében, akik már most rengeteg tanáccsal látják el őt.

A boldog hírek sorát tovább fokozza, hogy Weisz Fanni terhessége már a második trimeszterbe lépett, és a kisangyalkájuk már tizenöt hetes. A Babaváró bulin kiderül majd, hogy kis herceget vagy kis hercegnőt vár-e a pár. Az eljegyzés is mesébe illően történt Velencében, ahol a Rialto-híd mellett a kedvese letérdelt és feltette a nagy kérdést. "Gyönyörű idő volt, Soha nem jártam még Velencében, úgyhogy teljesen elvarázsolt az élmény. Megálltunk a Rialto-híd mellett, ahol azt hittem, csak egy közös képet készít rólunk a hajó kapitánya, de legnagyobb meglepetésemre a kedvesem letérdelt és feltette a nagy kérdést. Nagyon elérzékenyültem, hatalmas meglepetést és örömet okozott. Azt hiszem, a gyermekkori álmom vált valóra, ezt az unokáimnak is elmesélem" - osztotta meg élményeit a modell.