Tóth Andi póktámadás áldozata lett

Tóth Andi énekesnőt egy hatalmas, szőrös pók lepte meg csütörtök éjszaka hálószobájában, amelyről Instagram-történetében számolt be a követőinek. Az énekesnő, aki nem rejti véka alá rovarfóbiáját, döbbenetes élményéről mesélt, amikor egy minitarantula méretű pók mászott el a párnája mellett.

Az Instagramon 24 órán keresztül elérhető videóban Tóth Andi részletesen beszélt arról, hogy éppen pihenés közben észlelte a félelmetes rovart. A pók méretét fél öklével hasonlította össze, és elmondása szerint a pók olyan gyorsan tűnt el, hogy alig volt ideje reagálni.

A videóban Andi kifejezte nemtetszését és rémületét a váratlan látogatóval kapcsolatban. "Lerakom a p*csámat az ágyra, és elmászik a párnán egy ilyen pók. De nem ilyen, ez a vékony lábú házipók, az a kedves, hanem egy ilyen nagy vastag, szőrős lábú minitarantula, b*szod, de akkora mint a fél öklöm!" - mondta el a videóban, amely péntek késő estig volt megtekinthető.

Az énekesnő megosztotta aggodalmát és frusztrációját is, amiért úgy érzi, hogy a rovarok különösen őt keresik meg. "És mire felugrok sikítva, addigra eltűnt. Eltűnt! Szóval én most felgyújtom a házat... Itt így állok. És viszket a testem, és lehet, hogy kapok egy pánikrohamot. Miért találnak meg? Mindig... a váratlan vendégek?" - fejezte be beszámolóját Tóth Andi.