Hajnal Bettina változásai a Nagy Ő után

A Nagy Ő legutóbbi évadának győztese, Hajnal Bettina nemrégiben orvosi segítséget kért, hogy még vonzóbbá tegye megjelenését: szájfeltöltésen esett át, mely során 1 milliliter hialuronnal töltötték fel ajkait.

Bettina, aki a szépségiparban tevékenykedik, számára nem idegenek a különböző esztétikai beavatkozások. A szájfeltöltés nem tartozik a végleges eljárások közé, hiszen az idő múlásával a beültetett anyag kiürül a szervezetből. Ennek ellenére a beavatkozás költségei elég magasak, egy milliliter töltés ára átlagosan százezer forint körül mozog, ami klinikánként változó lehet. Hajnal Bettina úgy érezte, eljött a megfelelő idő a beavatkozásra, és az eredményt büszkén mutatta be Instagram-oldalán követőinek.

A szépségápoláson túl az alakformálásra is nagy hangsúlyt fektet. Tavaly tizenhárom kilót fogyott, hogy a lehető legjobb formáját hozza a TV2 Nagy Ő című műsorában. A fogyás folyamata azóta sem állt meg, az elmúlt hónapokban további kilóktól szabadult meg, ebben pedig gépi segítséget is igénybe vett.