Lola és a futball: Cristiano Ronaldo iránti tisztelet

Lola, az énekesnő, őszintén bevallotta, hogy az Európa-bajnokság iránti érdeklődése a magyar válogatott kiesése óta alábbhagyott, de az eseményeket mégis figyelemmel kíséri, és megérintette Cristiano Ronaldo könnyekben tört ki, miután elhibázta a tizenegyest a szlovénok elleni meccsen.

Lola szerint Ronaldo zokogása emberi és győzni akarását tükrözi, amiért mindig is nagyra tartotta a portugál sztárt. Úgy véli, Ronaldo maximalizmusa és motivációja példaértékű, különösen 39 éves korában, amikor már szinte mindent megnyert és anyagilag is a csúcson van.

Az énekesnő elismeri, hogy Lionel Messi és Ronaldo közötti örökös versengés mindkettejükre inspirálóan hatott. Lola szerint Ronaldo mindig arra törekedett, hogy utolérje vagy túlszárnyalja az argentin világklasszist, és bár nem tesz köztük különbséget, a portugál nyitottabb személyiségként, míg Messi zárkózottabban jelenik meg a nyilvánosság előtt. Mindkét játékost tisztelettel illeti, és úgy véli, a labdarúgás szegényebb lesz nélkülük, amikor visszavonulnak.

A továbbiakban Lola a spanyol válogatottra tippel, mint a torna potenciális győztesére. Meglátása szerint a spanyolok látványos, sokpasszos játékukkal eddig a legjobb teljesítményt nyújtották, és ha sikerül legyőzniük a szívós német házigazdákat, úgy véli, senki sem állíthatja meg őket a továbbiakban.