Iszak Eszter a Mokka műsorától való búcsújáról beszélt

A TV2 műsorvezetője, Iszak Eszter hamarosan anyai örömök elé néz, hiszen első gyermekét várja olimpikon férjével, Gyurta Dániellel.

Iszak Eszter és Gyurta Dániel februárban egy közös fotóval tudatták a nagyvilággal, hogy családjuk hamarosan bővül. A kismama már nem látható a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában, mivel a terhessége utolsó szakaszába lépett. Élő adásban búcsúzott el a kollégáitól és a tévénézőktől. A csütörtöki adásban kollégái élő telefonhívás keretében érdeklődtek Iszak Eszter hogylétéről.

"Jól vagyok, jól vagyunk, köszönjük, minden rendben van. Azért a harmadik trimeszter vége egy picit más, mint amire számítottam. Mondták nekem, hogy fáradékonyabb leszek meg nehezebb lesz, de gondoltam, én az első trimesztert is fél lábon kibírtam, hajnali kelésekkel és mindennel együtt. De hát a harmadik trimeszter tényleg egy kicsit húzósabb, nem vicceltek" – osztotta meg tapasztalatait a nézőkkel.

A műsorvezető elárulta, hogy hiányzik neki a reggeli műsor stábja, és bár a szülési szabadságát tölti, már most izgatottan várja az új kihívásokat. Külön hangsúlyozta, mennyire fognak neki hiányozni a kollégái, akik végig segítették őt az elmúlt időszakban.

"Szerintem ezt nem lehet felfogni. Nekem a barátaim is mondták, hogy megérkezik, és még utána hónapokkal később sem fogja fel az ember, hogy »uramisten, én anyuka vagyok, ez a kis gyerkőc az én gyerekem«. Szóval szerintem ennek kell egy kis idő, de nyilván az ember készül rá, ahogy tud. Én milliónyi könyvet elolvastam, amire mondják, hogy nem biztos, hogy a legjobb megoldás. De közben szerintem így nyugszik meg egy nő lelke, ha azt érzi, hogy elég információ birtokában van. Aztán megérkezik a kicsi és utána felrúg mindent, az információkkal együtt" – nyilatkozta Iszak Eszter az anyaságról.

A közeljövőben Iszak Eszter teljes mértékben az anyaságra és a gyermeknevelésre szeretne koncentrálni, de tervei között szerepel a munkába való visszatérés is.