"Egyáltalán nem bánom, hogy elváltam..." - Bódi Csabi a kudarcba fulladt előző házasságáról vallott

Bódi Csabi őszintén beszélt múltbeli döntéseiről, családjáról és arról, hogy milyen pozitív hatással volt életére az első házasságának vége.

Bódi Csabi nem titkolja, hogy vannak dolgok az életében, amiket másképp csinálna, de az első házasságának vége nem tartozik ezek közé. Úgy véli, hogy ha nem válik el, akkor sosem találkozott volna jelenlegi szerelmével, Ginával, akivel már két gyermeket is nevelnek. A mulatós-sztár a szerettei iránti háláját és szeretetét is megosztotta, amit sajnál, hogy nem fejezett ki elégszer azoknak, akik már nem lehetnek vele.

A gyermekkora óta hordozott felelősségérzetét és a roma kultúra iránti elkötelezettségét is kifejtette. Elmesélte, hogy már a bölcsődében is példamutatónak kellett lenniük, hogy más cigány gyerekek is járhassanak oda. Ez a bizonyítási kényszer és a kultúrája iránti büszkeség vezérli őt a mai napig.

Az idő múlásával kapcsolatosan Bódi Csabi pozitív hozzáállást tanúsít. Örül annak, hogy őszül, és azt üzeni, hogy senki ne szomorkodjon a kora miatt, hanem örüljön annak, hogy megöregedhetett. Boldogságát fejezi ki amiatt is, hogy láthatja felnőni a gyerekeit, és büszke arra, hogy jó géneket örökölt, amelyeknek köszönhetően fiatalos maradhat.