Chet Hanks a kokainfüggőségéről beszélt

Chet Hanks, Tom Hanks 33 éves fia, egy podcast adásban osztotta meg a nyilvánossággal kokainfüggőségével kapcsolatos tapasztalatait. A fiatal Hanks elmondta, hogy korábban komoly problémái voltak a droggal, és olyan mértékben fogyasztott, hogy még a kemény drogfüggők is óvatosságra intették.

Chet Hanks, aki már tiszta, visszatekintve úgy látja, a drog borzasztó és a legrosszabb függőség, ami csak lehetséges. A sebhelyesarcú című film Tony Montanájához hasonlította magát, amikor a kokain hatása alatt volt.

A problémák akkor kezdődtek, amikor még csak 17 éves volt, és szülei észrevették, hogy valami nincs rendben vele. Egyik reggel arra ébredt, hogy két nagy termetű férfi áll az ágya lábánál, és közölték vele, hogy mennie kell velük. Chet Hanks ma már nem haragszik szüleire ezért a beavatkozásért, sőt, hálás nekik, mert segítségükkel sikerült legyőznie a függőségét.

"Egyszerűen nem tudtam betelni vele" – idézte fel a múltbéli énjét Chet Hanks, aki szerint a drog miatt az ember egyszerűen elsorvad, mivel nem képes enni, sem aludni a hatása alatt.