Niki Belucci őszintén beszélt felnőttfilmes múltjáról és annak hatásairól

Niki Belucci, aki ma már DJ-ként tevékenykedik, a Frizbi című műsorban vallott arról a rövid, de meghatározó időszakról, amit a felnőttfilmek világában töltött.

Niki Belucci neve a felnőttfilmekből vált ismertté a magyarok számára, annak ellenére, hogy csupán hat hónapot töltött ebben az iparágban. A DJ és édesanya a Frizbi TV YouTube-csatornájának műsorában, Hajdú Péternek mesélt arról, hogy 18 éves korában egy fehérnemű boltban dolgozott, amikor egy felnőttfilmes producer megkereste, és először csak fehérneműs fotózásra, majd aktképek és pornófilmek szereplésére kínálta fel neki.

Belucci hat hónapot tervezett eltölteni a szakmában, hogy anyagi helyzetét javítsa, és ezt követően ki is szállt, egy lakás és egy autó árát megkeresve. Azonban a felnőttfilmek világában töltött időszak mély nyomokat hagyott benne, annyira, hogy az alkoholhoz fordult, és az öngyilkosság gondolatával is megküzdött. "Rengeteget ittam előtte, hogy ne is emlékezzek az egész szituációra. Vodkát ittam, az egész fél évet végigvodkáztam, úgyhogy nagyon kevés emlékem van szerencsére. Undorodtam magamtól, undorodtam a férfiaktól és tudtam, hogy nem jó, amit csinálok, de csak a pénzre gondoltam" – nyilatkozta Niki a műsorban.

A nehéz időszak után mély depresszióba esett, és az öngyilkosság gondolatával is megküzdött. "Mély depresszióba estem utána, azon is gondolkodtam, hogy meg kéne ölnöm magam" – emlékezett vissza.

A múltbéli traumák hatására Niki kapcsolata a szüleivel megromlott, és úgy érezte, hogy csak az önálló élet kezdése jelenthet kiutat. Ebben az időszakban döntött úgy, hogy megváltoztatja a külsejét: plasztikai beavatkozások sorozatába kezdett, amelyek között orrplasztika, ajakfeltöltés és mellműtét is szerepelt.

Niki és párja hosszú ideig próbálkoztak gyermekvállalással, de egy születési rendellenesség miatt természetes úton nem lehetett gyermekük. Végül a negyedik lombikprogram alatt sikerült Bendegúz születése.

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, hívja a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy látogasson el a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalra!