Suki Waterhouse és Robert Pattinson közös gyermeke a Vogue címlapján

Suki Waterhouse édesanyja lett, és a Vogue magazinban mutatta meg először kislányát, aki március elején született.

Suki Waterhouse, a modell és énekesnő, valamint Robert Pattinson, a híres színész első közös gyermekükkel büszkélkedhetnek. A kisbaba pontos születési dátuma és neve egyelőre nem került nyilvánosságra. Waterhouse azonban egy magazinfotózás keretében, takarásban, de bemutatta gyermekét a brit Vogue magazin címlapján.

A címlapfotózás mellett Waterhouse mesélt a gyermek születéséről is. Elárulta, hogy párja, Pattinson is vele volt a nagy pillanatban, és bár ideges volt, mint minden újdonsült apa, mégis meglepően nyugodtan viselkedett. Waterhouse hozzátette, hogy Pattinson olyan apa a kislányuknak, amilyet mindig is szeretett volna.

Waterhouse először még sírva hívta fel édesanyját, amikor megtudta, hogy lánya lesz, és aggódott, hogy nehéz dolga lesz vele, ahogy az ő édesanyjának is volt vele. Azonban édesanyja megnyugtatta, mondván, hogy a kamaszkori kellemetlen történetek ellenére sem volt vele olyan nehéz a dolga, így Waterhouse-nak sem kell tartania a jövőtől.

A Vogue magazinban megjelent fotókat és a hozzájuk tartozó bejegyzéseket Waterhouse és a magazin is megosztotta Instagram-oldalukon.