Kőgazdag Metta Horvátországban nyaralt, de nem volt megelégedve

Dulin Metta, a 'Kőgazdag Fiatalok – Rich Kids Hungary' és a 'Bachelor – A Nagy Ő' műsorokból ismert személyiség, spontán utazásra vágyott, ezért Horvátországba utazott, de a szállodai szabályok miatt csalódottan távozott.

Dulin Metta, aki Árpa Attila egykori jelöltje volt, és a 'Kőgazdag fiatalokban' is feltűnt, nemrégiben Horvátországba utazott. A spontán vakációk szerelmese, aki korábban már többször is megemlítette, hogy semmire nem sajnálja a pénzt, most is egy kellemes kikapcsolódáshoz volt kedve. Metta autóval érkezett a szomszédos országba, mert szüksége volt egy kis környezetváltozásra.

"Amikor kitalálom a fejemben, hogy szükségem van egy kis környezetváltozásra, akkor mindig a repülőutakban gondolkozom, ezért most úgy döntöttem, hogy eljövök kocsival Horvátországba. Ez még csak a harmadik-negyedik utam a szomszédba, de most habozás nélkül elindultam" – magyarázta Metta.

A szőkeség azonban nem volt megelégedve a szállodai szabályokkal. "Nem szeretem a korlátokat, így azt sem szeretem, amikor a szálloda szabályzata megmondja, hogy este nyolc harminc után nem medencézhetek. De az igazságot megvallva nem is nagyon lett volna kedvem este medencézni, mert azért későn már lehűl az idő. Kicsit azért furcsálltam, mert Dubajban sokkal hosszabb nyitvatartási idővel működnek a medencék" – fejtette ki ellenérzéseit.

Metta továbbá azt is megjegyezte, hogy bár a tengerpart mellett üdül, nem szívesen fürdik a tengerben, és nem eszik halételeket. "A bátor versenyzők este is fürödhetnek a tengerben, de az nekem már nem annyira hívogató. Nekem a vízhez és a gyönyörű tájakhoz képest mindig eltörpül az étkezés. Nem eszem halakat, nekem egyáltalán nem jó illatúak. Tudom, hogy valakinek tetszik, nem is szeretnék ízlés szerinti vitába belemenni, de nekem a halételek nem jönnek be. Inkább eszem a nyári melegben friss zöldségeket" – hangsúlyozta.