Júliusi streaming ajánló: A mackó visszatér és Natalie Portman sorozatban

A nyári hónapokban sem maradunk izgalmas filmek és sorozatok nélkül a streaming szolgáltatóknál. Júliusban érkezik A mackó sorozat új évada, Natalie Portman debütál sorozat főszerepében, és Eddie Murphy ismét Axel Foley szerepében tér vissza. Összeszedtük, melyek azok a júliusi megjelenések, amelyeket érdemes megtekinteni.

Az Apple TV+ kínálatában július 10-én debütál a Sunny, amelyben Rashida Jones egy amerikai nőt alakít, akinek élete felfordul, amikor családja eltűnik egy repülőgép-szerencsétlenségben, és egy háztartási robot válik a vigaszává. Natalie Portman pedig július 19-én tűnik fel először sorozatban, a Nő a tóban című produkcióban, ahol egy háziasszonyból lett oknyomozó újságíró szerepében láthatjuk. A Időbanditák című sorozat, amely Terry Gilliam kultfilmjének adaptációja, július 24-én érkezik, Jemaine Clement, Iain Morris és Taika Waititi alkotásaiban.

A Prime Video-n július 4-én mutatkozik be az Űrkadét, Emma Roberts főszereplésével, aki egy űrhajósképző programba kerül. A Sausage Party: Foodtopia július 11-én folytatja a Virsliparti történetét, ahol az élelmiszerek és az emberek közötti konfliktus újabb szintre lép. A Betty, a csúnya lány: A történet folytatódik című sorozatban Ana María Orozco alakítja ismét Bettyt, aki húsz év után tér vissza, hogy újra kapcsolatba lépjen egykori munkatársaival és döntéseket hozzon a jövőjét illetően.

A Netflix-en Eddie Murphy a Beverly Hills-i zsaru: Axel F-ben tér vissza július 3-án, hogy lányát és régi barátait segítve leleplezzen egy összeesküvést. A Robbanó cicák című animációs sorozat, amely a népszerű társasjátékból készült, július 12-én érkezik, Tom Ellis és Sasheer Zamata főszereplésével. A Dekameron modern feldolgozása, amelyben Zosia Mamet, Saoirse-Monica Jackson és Tanya Reynolds láthatók, július 25-én kerül fel a platformra.

A Disney+ a Utódok: Vörös felemelkedése-vel bővíti a Utódok franchise-t július 12-én, ahol a gonosztevők gyermekei és Auradon új kihívásokkal néznek szembe. A mackó harmadik évada, amely az előző évadban díjnyertes teljesítményt nyújtott, július 17-től lesz elérhető a magyar nézők számára, ahol a főhősök újabb nehézségekkel találkoznak.