Varga Miklós házassági évfordulóját ünnepli

Ritka jelenség a művészvilágban, hogy egy pár hosszú évekig kitart egymás mellett, de Varga Miklós és felesége, Fejes Erika már harminc éve élnek boldog házasságban.

Az énekes és a tévétornából ismert felesége 1994-ben kötötték össze életüket, és bár elismerik, hogy akadtak nehézségeik, közösen minden akadályt sikerült leküzdeniük. A kerek évfordulót Varga Miklós a közösségi médiában is megünnepelte, ahol "Harminc év együtt, Gyöngylakodalom!" üzenetével osztotta meg örömét, és számos gratulációt kapott a követőitől.

A pár kapcsolata nem kezdődött zökkenőmentesen. Miklós, a Varga Miklós Band énekese volt, amikor menedzserük javasolta, hogy Fejes Erikát és ikertestvérét hívják meg háttértáncosnak a koncertjeikre. Az énekes először hevesen tiltakozott, de később beletörődött a döntésbe. A kapcsolat fordulópontja az volt, amikor a dobosuk összejött Erika ikertestvérével, és a közös randik során szövődött szerelem közöttük. Varga Miklós és felesége 1986-ban kezdtek el járni, majd nyolc évvel később házasodtak össze. A boldog pár ikergyerekeket nevel, akik mindketten apjuk tehetségét örökölték, énekesként és színészként egyaránt.