Shaquille O’Neal tanácsokkal látta el a híressé vált Hawk Tuah-lányt

A hírnév nem mindig könnyű terhet jelent, ezt tudja a legjobban Shaquille O’Neal is, aki most bölcs tanácsokkal segítette a közelmúltban híressé vált Hawk Tuah-lányt, Hailey Welch-t.

Hailey Welch, akit a közösségi médiában gyakran csak Hawk Tuah-lányként emlegetnek, egy interjúban vált híressé, amikor pikáns választ adott arra a kérdésre, hogyan lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában. A Tennessee állambeli nő a hirtelen jött népszerűséget üzleti lehetőségként is kihasználta, egy divatmárkával közösen "hawk tuah"-s sapkákat dobott piacra, amelyekből jelentős, 24 millió forintnak megfelelő bevétel származott.

Welch a hírnevének köszönhetően már nem dolgozik, országszerte ismertté vált, de sajnos a népszerűség árnyoldalával is meg kellett küzdenie, mivel a videó óta kellemetlen üzeneteket is kap férfiaktól. Mindezek ellenére nemrégiben egy countrykoncerten is fellépett, és egy podcastinterjúban is részt vett.

A TMZ információi szerint Welch a múlt hétvégén találkozott Shaquille O’Neal kosárlabda legendával Nashville-ben, ahol O’Neal hasznos tanácsokkal látta el a fiatal nőt a hírnév kezelésével kapcsolatban. A kosaras azt javasolta Welchnek, hogy vegyen fel maga mellé egy PR-csapatot, hogy megvédje magát azoktól, akik ki akarják használni a hírnevét. A beszélgetésük körülbelül egy órán át tartott, ha a TMZ értesülései pontosak.